WIFI-styrbar infrarød håndklædevarmer

TH400V2 har en integreret WiFi-touch screen kontrolboks.
Den leveres med to håndklædestænger i rustfrit stål. Den superhvide glasoverflade ser smuk ud i hvert badeværelse. Dette glaspanel har beskyttelsesklasse IP44, hvilket gør det velegnet til brug i badeværelser.
Du kan styre panelet enten ved hjælp af den praktiske og stilfulde berøringsskærm på forsiden af panelet til enkle temperaturjusteringer eller ved hjælp af Sundirect Smart App, eksternt fra din mobil telefon for at få mere avancerede varmeindstillinger. App'en giver dig også mulighed for at styre flere varme på én gang for endnu mere bekvemmelighed.

CE/GS/SAA/ErP/RED certificeret.

Indbygget termostatmodtager

Sundirect TH400V.2 har en indbygget termostatmodtager på bagsiden af panelet, der kommunikerer med Sundirct Smart App. I forbindelse med appen er den fuldt ud i overensstemmelse med ErP-forordningen (Eco Design-direktivet) fra EU. 
Mere information om ErP-forordningen: https://ens.dk/ansvarsomraader/energikrav-til-produkter/om-energikrav
Download appen fra Appstore eller Playstore.

Virker med Google Home og Alexa.

WIFI-styrbar badeværelsesvarmer og håndklædervarmer

Sundirects TH600-Pro er et førsteklasses WiFi-infrarødt varmepanel til badeværelset. Dens innovative dobbeltelementdesign har en højere overfladetemperatur på omkring 90-100 ° C på det øverste varmeelement og en lavere overfladetemperatur på omkring 70-80 ° C på det lavere niveau.
Det lavere niveau bruges hovedsageligt til opvarmning og tørring af håndklæder, og det højere niveau bruges til at opvarme rummet. Den hvide glasoverflade ser smuk ud i hvert badeværelse. Dette glaspanel har beskyttelsesklasse IP44, hvilket gør det velegnet til brug i badeværelser. Du kan styre panelet enten ved at bruge den praktiske og stilfulde berøringsskærm eller bruge Sundirect-appen eksternt fra din mobile enhed.
TH600-Pro leveres med 5 års produktgaranti på varmepanelet og 2 års garanti på kontrolelementerne
Virker med Alexa og Google Home

Indbygget display med kontrol.

Smart Stone Heater - STONE600-Pro

Sundirect Stone600-Pro er en premium Wifi-styrbar stenvarmer med en 3D-strukturoverflade.
Stone600-Pro tilbyder en meget behagelig infrarød opvarmningsoplevelse og et tidløst og unikt design. Det luksuriøse varmelegeme er den perfekte tilføjelse i både stuer og badeværelser. Stone600-Pro er IP44-klassificeret, hvilket gør den anvendelig til brug i badeværelser. Bagsiden er udstyret med monteringshuller for at tilføje 3 valgfri håndklædeskinner (Model nr. TR003), så den valgfrit kan bruges som en håndklædevarmer.

Dette infrarøde varmepanel leveres med vores Easy-Fit monteringsløsning, der sikrer nem og sikker montering på vægge ved hjælp af sit unikke beslag. Du har ikke brug for yderligere tilbehør til montering af panelet.
 

Termostatmodtager på bagsiden.

Stone600- Pro har en integreret temperaturkontrolboks, og den fungerer sammen med Sundirect Smart App  eksternt fra din mobil. For ultimativ bekvemmelighed kan den stemmestyres via Alexa og Google Home.
Sundirect tilbyder 5 års garanti på varmesystemet og 2 års garanti på kontrollerne.

Infrarød spejlvarmer med lys - LM600-Pro

Sundirect belysningsspejlvarmer LM600-Pro er en 3 i 1 løsning, der kombinerer et spejl med varme og belysning. I modsætning til de fleste LED-spejle eller tågespejle kan LM600-Pro bruges som en hovedvarmeløsning til dit badeværelse. Dette spejlpanel har beskyttelsesklasse IP44, hvilket gør det velegnet til brug i badeværelser, og en effekt på 600 W er i stand til at varme hele badeværelset op på en meget behagelig måde. Det tilbyder et moderne touchscreen-design på spejloverfladen til manuel temperatur- og belysningskontrol. Men endnu bedre tilbyder den en række smarte funktioner, hvis du forbinder den til Sundirect Smart App og bruger den eksternt fra din mobil. For ultimativ bekvemmelighed er den også stemmestyrbar via Alexa eller Google Home.

Dette infrarøde spejl med lys leveres med vores Easy-Fit monteringsløsning, der sikrer nem og sikker montering på vægge ved hjælp af dens unikke beslag. Du har ikke brug for yderligere tilbehør til montering af panelet.
Mere information om ErP-forordningen: https://ens.dk/ansvarsomraader/energikrav-til-produkter/om-energikrav

Sundirect tilbyder 5 års garanti på varmesystemet og 2 års garanti på kontrol og belysning. Vores smarte design gør det meget let at udskifte belysningsbjælkerne i tilfælde af fejl, når garantiperioden er udløbet.
 

Infrarød Fodvarmer - FOOTWARMER 220-PRO

Sundirect Fodvarmer 220-Pro er et specialdesignet bærbart infrarødt varmepanel, der kan bruges til at varme fødderne op. Det fungerer ved en overfladetemperatur på 70 grader C, hvilket gør det sikkert at bruge uden frygt for at brænde fødderne. Den har en fodkontakt, der giver dig mulighed for at tænde og slukke for varmeren på en meget brugervenlig måde. Den leveres med fod i aluminium, hvilket gør det nemt at placere den perfekt, f.eks. under et skrivebord eller foran en stol for at holde dine fødder varme overalt i dit hjem.
Den er også udstyret med en Wifi-aktiveret kontrolboks, der giver dig mulighed for at foretage avanceret temperaturstyring via Sundirect Smart App, således kan man kontrollere den med en smarttelefon, der kan indstilles en hel uges opvarmningsplan og styre flere varmelegemer på samme tid osv. Fodvarmer 220-Pro fungerer også med Alexa og Google Home. På grund af sine smarte designfunktioner såvel som det meget lave strømforbrug bruges denne varmelegeme meget i kontorer, hjem osv.
Sundirect tilbyder 5 års garanti på varmesystemet og 2 års garanti på kontrollerne.

Indbygget Wifi-kontrolsystem
Sundirect Fodvarmer 220-Pro har en indbygget termostat på bagsiden af panelet, der kommunikerer med Sundirct Smart App. I forbindelse med appen er den fuldt ud i overensstemmelse med ErP-forordningen (Eco Design-direktivet) fra EU. 
Download bare appen fra Appstore eller Google Playstore.
Mere information om ErP-forordningen: https://ens.dk/ansvarsomraader/energikrav-til-produkter/om-energikrav
 

Bærbar WIFI kontrolleret Infrarød varmer TOWER 1000

Sundirect Tower1000-Pro er en bærbar Wifi-styret infrarød varmepanel. Tower1000-Pro er en af de bedste smarte bærbare varmeapparater på markedet. Det tilbyder et elegant og moderne design samt en smart opvarmningsløsning med en berøringsskærm af glasoverflade øverst på varmeren. Den er designet med 3 varmeelementer som giver mulighed for at varme et rum i en vinkel af 270 graders. Det moderne og rene design matcher enhver form for rum indretning, hvilket gør det til et designelement i rummet. Udstyret med ruller er det let at flytte afhængigt af hvor du ønsker mere varme. Tower1000-Pro fungerer med Sundirect Smart App med en bred vifte af smarte indstillinger og kan styres via Alexa eller Google Home.
Sundirect tilbyder 5 års produktgaranti på Tower1000-Pro.  
Indbygget Wifi-kontrolsystem
Sundirect FOOTWARMER220-Pro infrarødt varmepanel har en indbygget termostat på bagsiden af panelet, der kommunikerer med Sundirct Smart App. I forbindelse med appen er den fuldt ud i overensstemmelse med ErP-forordningen (Eco Design-direktivet) fra EU. Download bare appen fra Appstore eller Playstore.
Mere information om ErP-forordningen: https://ens.dk/ansvarsomraader/energikrav-til-produkter/om-energikrav
 

Moderne Energi, Terslev Bygade 33, 4690 Haslev. Tlf: +45 31533171 info@moderneenergi.dk

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk